Начало
Да спасим Иракли на Net User 4 Печат Е-мейл
Автор daspasimirakli.org   
19 July 2007

Импулсивните нет-акции за природата, потенциала на препратени линкове към няколко сайта и верижно разпращане на sms да събира стотици хора, да стряска властта и да води до арести... защо ни се струва, че networking става само през средствата на креативността и дори сюрреализма. И защо, новите медии преобърнаха представата ни за природозащита в България - това ще са част от темите на четвъртото Net User издание.

Net Usеr е международен и интердисциплинарен форум, който се провежда на всеки две години в България и представя широкото разнообразие от съвременни тенденции в мрежовата работа и креативната употреба на новите медии и технологии в изкуствата и културата.

След две издания в София и едно на остров Света Анастасия (познат още като Болшевик) в Черно Море,  сега форума се провежда на 1504 метра над морското равнище в сърцето на Стара Планина - хижа Плевен. Предишните три издания на Net User събраха над 130 участници от България, Великобритания, Холандия, Швейцария, Финландия, Италия, Германия, Австрия, Чехия, Румъния, Гърция, Хърватска, Сърбия, Македония, Грузия, Канада и САЩ. Конференциите бяха посетени от средно по 150 души на събитие.

Да спасим Иракли и За Земята (България) ще вземат участие на 20 юли.

Повече инфо на netuser.bg