Начало
МОРЕто ЗА РЕМОНТ Печат Е-мейл
Автор daspasimirakli.org   
25 March 2011

Всички искаме бъдещето на Черноморието да е по-добре подсигурено от настоящето му.
Засега стрaтегиите и плановете - особено онези, зсягащи устойчовото развитие, са по-скоро количествено понятие, залежаващо в чиновнически шкафове. Без гражданска алтернатива, ще продължат да залежават и ферментират - още повече, че остаряли или преведени и нерелвантни такива концепции  не ни трябват.

Имаме си глави, фантазия, воля и здравословна доза наивност, за да си представим райска, утопична визия за Черноморието.
Трябва само пространство, където да мечтаем и време, в което да случим мечтите.

Морето за Ремонт беше първото такова събитие - с него стартираме поредица от иновативни по формат граждански дискусии, чиято цел е една - събиране на визиите за едно по-добро Черноморие в едно и реализирането им.
Събрахме се да се огледаме каква е ситуацията, да мечтаем и потърсим реални иновативни подходи към повтарящи се вече години и наред системни проблеми.

"Морето за ремонт" отприщи ираклийското креативно мислене, създаде пространство, където се родиха уникални идеи - такива, които на всичкото отгоре се радваме, че можем да реализираме заедно!Очаквайте идеите на сайта и бъдете готови да ги коментирате.
Ао искате да се включите в дейностите на Да спасим Иракли за устойчивото развитие на Черноморието,дискусии, концерти и писане на писма до Европейската комисия, пишете ни:

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите