Начало
UTOPIA BOX - ИРАКЛИЙСКИТЕ УТОПИИ СЕ СБЪДВАТ В СОФИЯ Печат Е-мейл
Автор daspasimirakli.org   
04 June 2011

Павилион на мечтите ще се разгърне на мястото на Мазолея на 5ти юни

 ДА Спасим Иракли те кани на морско събитие за откриване на един ираклисйки сезон! Вземи си сламена шапка и няколко утопии...

Дървеният павилион Utopa Box, който ще се разгърне на мястото на Мавзолея в първата юнска неделя - 5ти юни до 7ми юни.Архитектурният проект е на арх.Силвия айтова (London Metropolitan University), а концепцията  - на Да сапсим Иракли;

Това е място за мечтите ни, опит да ги направим видими  и да създадем споделено пространство за да си предсатвим възможно най-смелите алтерантиви на настоящето.

Ако дойдеш, ще разбереш как да си направиш гаржданска кампания,  защо хората в африка държат табелки "искам диво и красиво Иракли", както и кои са най-добрите български автори, които пишат за утопиите и ще четата в рамките на Малкото Утопично лиетартурно четене, както и как да си направим пейка и стена от слама и глина? Ще можете да с езапознаете и с кодекса на бивакуващия, който Да Спасим Иракли предлага и чака допълненията ти.

Проектът се случва в партньосрство със Столична община, Беглика фест,  Асоциацията за строителство с естествени материали, гражданска група за кара Дере и много приятели. заповядай на откриването в 17.00 в неделя, 5ти юни, на мястото на Мавзолея.

Програма, както и повече информация з апроекта виж на: http://sofiautopiabox.wordpress.com/