Начало Акции Подписка за Иракли
Подписка за Иракли Печат Е-мейл
24 June 2006

 Подписите, събрани за Иракли и черноморието са вече над 15 000. Те ще бъдат внесени в отговорните институции в средата на месец Август. Затова молим всички, събиращи подписи да ги изпратят до 7 Август на адресите на За Земята и Балкани. Тъй като в този период ще се получават много писма, моля използвайте обикновена поща.

Адресите на За Земята и Балкани са:

ЕС “За Земята”:
София 1000, ПК 975
Офис: София, ул. "Иван Асен II" 1, ет. 4, ап. 27

“Балкани”:
София 1421, ул.”Цанко Церковски” 67, вх.В, ет. 3, ап. 3

Подчертаваме, че връчването на подписите не означава края на тяхното събиране. Още подписи ще се внесат през есента. Затова нека всички, които искат да продължат, да събират и изпращат до тогава.

АКЦИИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПОДПИСИ ЗА ИРАКЛИ И БЪЛГАРСКОТО ЧЕРОНМОРИЕ

По време на 24 часовото парти за спасяването на уникалната местност Иракли с най-добрите bg djs, актьори и всички, които обичат Иракли хиляди хора се стекоха в пунктовете за подпис в защита на Иракли и още 8 диви местности по Черноморието.

Рекордната бройка подписи, събрана само за един ден от хора, дошли специално за 24 часовото парти в името на кузата от Стара Загора, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Троян и други български градове и от всички краища на София само досега е над 6000.